CZ CZ SK EN RU
Stačí si vybrat
po - pá: 6.00 – 15.30 553 777 308 shop@optys.cz
0,00 Kč Košík je prázdný

img

img

img 0

Zboží bylo přidáno do košíku.

Váš nákupní košík je prázdný.

Úvodní strana / Nakupování / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Děkujeme Vám za návštěvu webových stránek firmy OPTYS, spol. s r.o. Ochrana osobních údajů je pro nás důležitá v tom smyslu, abychom zajistili Vaše právo v souvislosti se zpracováním osobních údajů dle zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a také Vám chceme poskytnout rozsáhlou nabídku zboží. Jsme registrováni u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  1. Sběr, zpracování a používání údajů

Sběr Vašich osobních údajů provádíme zejména proto, abychom přijímali a vyřizovali Vaše podněty a objednávky, abychom Vám zasílali náš newsletter, pokud jste si jej vyžádali, případně zpracovali Vaše dotazy.

  1. Jak nakládáme s Vašimi údaji

Vaše osobní údaje používáme pouze ke zpracování Vašich dotazů a objednávek. Údaje o vaší IP adrese, typu prohlížeče, operačním systému a informace o procházení našeho webu můžeme my nebo naší obchodní partneři ukládat, zpracovávat a využívat k marketingovým účelům.

  1. Newsletter / Zpravodaj

Pokud jste souhlasili se zasíláním našeho newsletteru, zasíláme ho bez pravidelnosti na Vaši e-mailovou adresu. Toto obchodní sdělení obsahuje informace o výrobcích, akcích, soutěžích, novinkách a dění na našich pobočkách. Zasílání newsletteru můžete kdykoliv odvolat, a to tak, že se z odebírání newsletteru odhlásíte. Odkaz na odhlašovací stránku naleznete v každém e-mailu.

  1. Marketing / Jak zlepšit nabídku pro Vás

Na webu anonymně běží sběr informací o chování uživatelů při návštěvě webové stránky, a to k marketingovým účelům. Pro sběr těchto údajů se používá ukládání informací v „cookies“ (textových souborech na Vašem počítači. Chování jednotlivých uživatelů při pohybu na internetu se analyzuje pomocí určitého algoritmu. Následně se mohou na jiných webových stránkách zobrazit cílená produktová doporučení, jako například pro Vás zajímavý individualizovaný reklamní banner. Tyto údaje nemohou v žádném případě vést k osobní identifikaci návštěvníka těchto webových stránek.

  1. Možnosti, jak neukládat mé údaje

Máte právo na požádání obdržet bezplatnou informaci ohledně Vašich osobních údajů, které jsou uložené v databázi.  Máte podle zákona na ochranu osobních údajů právo bránit se proti  používání. K tomu máte podle ustanovení právních předpisů právo na opravy, blokování nebo výmazy těchto osobních údajů, jestliže jim neodporují jiné předpisy (např. povinnost vedení záznamů).  V těchto případech se, prosím, obraťte  písemně  nebo e-mailem na náš níže uvedený kontakt. Další možností, jak zabránit sběru údajů je zamezení používání „Cookies“.

  1. Soubory Cookies a jejich použití

Abychom pro Vás učinili návštěvu našich stránek co nejpohodlnější, používáme k zobrazení nabídky Cookies. U Cookies se jedná o malé textové soubory,  které se lokálně ukládají ve vyrovnávací paměti internetového prohlížeče návštěvníka stránek. Upozorňujeme Vás na to, že dojde k převedení některých těchto Cookies z našeho serveru na Váš počítačový systém, přičemž se většinou jedná o tzv. relační Cookies.  Relační Cookies se vyznačují tím, že  po skončení  restartu prohlížení dojde k jejich automatickému vymazání z Vašeho pevného disku. Jiné Cookies zůstávají ve Vašem počítačovém systému a umožňují nám  znovu rozpoznat Váš počítačový systém při Vaší příští návštěvě (tzv. trvalé  Cookies).

Samozřejmě můžete nastavit svůj prohlížeč tak, aby se na pevném disku žádné cookies neukládaly, respektive, aby se již uložené Cookies opět smazaly. Toto nastavení zjistíte z nápovědy svého prohlížeče.

  1. Kontakt

Vaše dotazy ohledně ochrany a používání Vašich osobních údajů Vám zodpovíme na adrese: 

OPTYS, spol. s r.o
Marketingové oddělení
U Sušárny 301
747 56 Dolní Životice
marketing@optys.cz

Chcete dostávat novinky e-mailem?

 

Platba kartou Platba převodem Platba hotově
verified by visa MasterCard SecureCode VISA VISA Electron MasterCard Maestro
Tento web používá cookies. Více informací o cookies a jejich používání najdete zde. V pořádku